tiistai 8. toukokuuta 2012

Mopon katteiden teippaus ja maalaus!

Ensin hiotiin kaikki katteet karhunkielellä läpitte. Meillä oli mitat että kuinka leveät raitat pitää tehdä ja kuinka iso raitojen väli pitää olla.







Otetiin mittanauha ja mitatin katteiden leveys ja yritetiin saada se kahen raidan välissä piti olla suunilleen se 30mm.  Tossa yläpuolella on kuva kun yritin leikkiä sillä sinisellä teipillä ja viivat tuli omasta mielestä melko suorat ja se väli oli se 30mm. Eli onnistuin. :)










Sitten sen raidan väli sai olla se 20mm suunilleen. Käytin apuna tavallista teippiä ja pistin merkit että missä se raja suunilleen mene.. Kun olin laittanut ne, oli helpompi tehdä se rajan toinen puoli.












Peitetiin lokarin muut kohdat paitsi ne raidat.







Ja minä maalasin ne oranssiksi....  Annetiin vähään aika kuivua ja sitten irrotetiin teipit.






En kerenny välissä ottaan kuva niistä kun teipatiin ne oranssit raidat peittoon ja jätetiin oranssien raidojen molemmiin kylkiin noin 2mm raitat mitkä maalatiin mustaks( Meri maalaasi ne mustat raidat/viivat)





Ja sitten irroittettiin kaikki teipit niistä pois, oikean puolisen lokarin on jäänyt vie teippi paikalleen kun otin kuvan, mutta kyllä se irroittettiin sen kuvan oton jälkeen :)





Ja sain kunnian lakkaa ne kaikki katteet.. Muuten meni ihan hyvin ja olin tyytyväinen, paitsi tankkiin tuli tosi pieni valuma :D   Kiilottamalla sen kyllä pystyy korjaan !!!





HIENOA TYÖTÄ !!!   Olen tyytyväinen!!

Kiitoksia avusta Jani Kuvaja, susta oli paljon apua!















2 kommenttia:

  1. Minkälaista suoja paperia käytitte??

    VastaaPoista
  2. suoja paperia? En ny ihan ymmärtää mitä sille tarkoitat.. suojakusessa käytettiin maalaruteippiä jos sitä tarkoitit :)

    VastaaPoista